Correctbook Goes Africa Special Edition A5

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
Direct leverbaar
€ 17,95
  • Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending boven de €35 (binnen Nederland en België)
  • Promotiegift van het jaar 2017, 2018, 2019 - Social innovatie van het jaar 2018

Beschrijving

CORRECTBOOK GOES AFRICA SPECIAL EDITION A5

Sam van Tol, oprichter van de Rotterdamse sociale onderneming Correctbook, is 2 oktober 2021 voor vijf maanden naar Zuid-Afrika geweest om zijn doel “schrijven toegankelijk maken voor iedereen” persoonlijk extra kracht bij te zetten. Hiervoor is op 9 september 2021 dochteronderneming Correctbook Africa B.V. officieel opgericht. Onder die vlag gaat Sam, naast het besteden van de donaties uit de verkoopomzet, nieuwe markten voor Correctbook betreden zoals de NGO- en donoren-markt, maar ook de lokale commerciële markt. Daarnaast wil hij in Zuid-Afrika een lokaal distributiekanaal opzetten en een lokale productiefaciliteit.

Wat dit avontuur extra bijzonder maakte, is dat de droom van Sam en dus de missie van Correctbook, ooit ook in Zuid-Afrika begon! Om dit memorabele moment in de Correctbook geschiedenis te markeren, hebben we een speciale editie van Correctbook gemaakt, namelijk de “Correctbook Goes Africa” special edition. Dit is een Correctbook in A5-formaat met een speciaal hiervoor ontworpen Afrikaans design op de omslag. 

Kenmerken van dit Uitwisbare Notitieboek

CO2-Neutrale productie

Het bovenstaande herbruikbare notitieboek met uitwisbare pagina’s wordt geproduceerd in Nederland. Samen met Trees for All zorgen wij dat de productie van de Correctbook pagina’s en omslag volledig CO2-neutraal is. Uiteraard zijn wij zijn trots op onze lokale en duurzame productie!

Uniek aan Correctbook

Reviews