Monthly Archives: March 2019

  1. Correctbook op de radio en samenwerking met Staples!

    Correctbook op de radio en samenwerking met Staples!

    Luister naar Sam op de radio

    Correctbook is twee weken lang te horen bij Radio 2. De campagne is gericht op duurzaam schrijven op kantoor. Om dit te bereiken hebben wij ons versterkt in een samenwerking met Staples. De grootste kantoorleverancier van Nederland. Daar zijn wij natuurlijk trots op!

    Read more »
  2. Notitieboek kopen

    Notitieboek kopen

    Een notitieboek kopen? Kies dan voor Correctbook. In ons uitgebreide assortiment vind je een ruime keuze in A4, A5 en A6 formaat notitieboeken in verschillende varianten. Denk aan een geperforeerd notitieboek, zodat je de bladzijden er eenvoudig uit kunt halen. Ook een blanco variant, of met lijnen is prima mogelijk. De boeken zijn in full colour te bedrukken met je eigen logo en in je eigen huisstijl. Schrijf oneindig op kantoor, geef een uniek relatiegeschenk aan je klant én strijd mee met eindeloos schrijven voor kinderen in nood.

    Stop papierverspilling dankzij uitwisbare notitieboeken

    Door je notitieboek bij Correctbook te kopen, steun je een goed doel en draag je bij aan het tegengaan van papierverspilling. Of het nu bij jouw thuis is, op kantoor of binnen een vereniging; alle beetjes helpen. En zolang je het verhaal van Correctbook verspreidt onder je netwerk vergroot je de kans om een verschil te maken. Daar zijn wij in ieder geval al super blij mee!

    De voordelen van onze notitieboeken

    • Innovatieve technologie, waardoor je er prettig op schrijft
    • Het ‘normale’ schrijven op papier wordt nagebootst
    • Ingenieus bindsysteem waar je pagina’s eenvoudig kunt toevoegen en eruit halen
    • Je steunt direct onze sociale missie

    Aantekeningen van je notitieboek scannen, delen en bewaren

    Maak aantekeningen op je notitieboek, gebruik de Correctbook PDF Scan App, sla je aantekeningen op, deel ze met collega’s, familie of vrienden en gebruik je lege vel weer opnieuw. Herhaal dit zo vaak mogelijk en er komt geen papier meer aan te pas. Dankzij de app heb je binnen no time jouw eigen online omgeving in overzichtelijke mapjes ingedeeld. Scans kunnen eenvoudig gedeeld worden met bekende applicaties zoals Dropbox.

    Het gemak van onze PDF Scan App in een notendop

    • Scan
    • Gebruik filters
    • Beheer notities
    Read more »
  3. Nieuw product: Correctbook A5 Hardcover Premium

    Nieuw product: Correctbook A5 Hardcover Premium

    Bij Correctbook zitten we niet stil. Daarom presenteren wij met trots onze nieuwste aanwinst; de
    Correctbook A5 Hardcover Premium met kunstlederen omslagen. Dit is de meest luxe variant onder onze notitieboeken en zeer geschikt voor de zakelijke markt. Of gewoon als je wat meer van luxe en kwaliteit houdt. Bij aanschaf van deze absolute topper doneren wij een gedeelte van de opbrengsten. Uiteindelijk willen we 1 miljoen kinderen, die nu niet de mogelijkheid hebben om eindeloos te schrijven, voorzien van een Correctbook.

    Pareltje onder de notitieboeken

    Correctbook beschikt over een ruim assortiment aan uitwisbare en herbruikbare notitieboeken. Echter is dit pareltje er één die zich van de rest weet te onderscheiden. Hij begeeft zich aan de bovenkant van ons assortiment door zijn kwaliteit, duurzaamheid en luxe uitstraling. De Hardcover Premium is gelinieerd en blanco verkrijgbaar.

    Meer dan alleen een Correctbook

    Bij het bestellen van deze unieke Correctbook in A5 formaat ontvang je het volgende:

    • Een Correctbook in A5 formaat (210 x 148mm) met penhouder.
    • Maar liefst 40 herbruikbare/uitwisbare whiteboard pagina’s.
    • Een binding waar alle pagina’s makkelijk in en uit kunnen.
    • Een zwarte Correctbook fineliner en 2x Correctbook sponsjes.

    Notities binnen een seconde droog

    Dit uitzonderlijke notitieboek is vergelijkbaar met een whiteboard in schriftvorm. Alle geschreven notities zijn binnen een seconde weer droog. Jij bepaalt of je notities laat staan, zonder dat het vlekt, of weer wist. Ook kan je de notities binnen no time in de cloud opslaan en delen met collega’s.

    Gratis Correctbook App

    Met de gratis Correctbook app zijn belangrijke gegevens digitaal op te slaan, te organiseren en te delen. Zo kom je goed beslagen ten ijs op kantoor en bij je klanten. Door gebruik te maken van een Correctbook verspreid je ook direct ons ver

    Read more »