Digitaliseer en organiseer notities met de Correctbook App.

Met de Correctbook App kun je jouw notities digitaliseren, organiseren en delen. Schrijf oneindig in je Correctbook en wis wat je niet meer nodig hebt. Belangrijke notities bewaren? Scan ze en sla ze op in de app. Je kunt zelfs handige mapjes maken om lekker te sorteren. Deel de scans met bijvoorbeeld Dropbox of Whatsapp. De Correctbook App geeft jou dus een moderne schrijfervaring. De ideale combinatie van analoog schrijven en digitaal organiseren. 

Let op: de oude app is niet meer te downloaden, maar deze is nog wel te gebruiken op je telefoon. Er zullen alleen geen updates meer komen. We adviseren daarom om deze te verwijderen en onze vernieuwde app te downloaden. Het is handig om je scans uit de oude app te exporteren en extern op te slaan, want deze gaan niet automatisch mee naar de vernieuwde app. 

 

 

Locatie data opslag

Het is belangrijk om jouw persoonlijke gegevens veilig te houden. Daarom worden deze versleuteld (niet leesbaar) opgeslagen in servers binnen de Europese Unie (EU). Hiermee voldoen we aan de privacyregels zoals vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Bij het raadplegen van een scan in de app, wordt gecontroleerd of de ingelogde gebruiker toegang heeft tot de scan voordat deze getoond wordt.