Correctbook Core Pagina's

De beste schrijfervaring

De beste schrijfervaring en goede uitwisbaarheid? Dat bieden wij door het schrijfmateriaal continu te innoveren. Uitwisbaar schrijven is duurzaam, maar schrijfervaring is zeker zo belangrijk! Daarom heeft Correctbook haar eigen Correctbook® Core pagina’s ontwikkeld waarbij het schrijven hetzelfde voelt als op papier. De pagina’s worden wel eens omschreven als “whiteboard pagina’s” vanwege de functionaliteit. Correctbook pagina's zijn minder glad, waardoor het voelt als gewoon papier. Hiermee onderscheidt Correctbook zich in de markt. Ontdek het zelf!

De Correctbook® Core pagina’s zijn vernieuwd en verbeterd. De nieuwe pagina’s zijn te herkennen aan het Correctbook logo onderaan de pagina. De oudere pagina’s worden uit gefaseerd. Wij werken de hele dag door aan de producten en het assortiment. Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor de Correctbook nieuwsbrief.

Navulbaar notitieboek

We willen graag even een momentje nemen om stil te staan bij onze fantastische Correctbook® Unbind & Click Ringband. Want deze ringband houdt ons hele verhaal bij elkaar en zorgt ervoor dat er niets verloren gaat. 

Waarom deze zo fijn zijn? Nou, je kunt je notitieboek indelen zoals jij dat wilt! Heerlijk die vrijheid. Vooral handig voor degene onder ons die sowieso niet zo houden van een vast stramien.

Zeker als je verschillende typen pagina’s in je Correctbook hebt zitten is dit losklikken en verplaatsen absoluut geen overbodige luxe! En het mooie is dat de pagina’s dit geen probleem vinden want de vorm en kwaliteit blijft hetzelfde. Zo kun je makkelijk pagina’s uit je Correctbook even uitlenen of apart houden. Een hervulbaar notitieboek dus!

Waarom dit systeem zo fantastisch is? Het is groen! Nee niet van kleur, maar de ringbanden zijn helemaal gemaakt van gerecycled plastic en daar zijn we eigenlijk best trots op.