Team Europa

Leer hier ons team een beetje kennen. Ontdek wie je aan de telefoon hebt, wie onze laatste
TikTok video heeft gepost of wie jou een nieuwe pen heeft gestuurd. 

 

Eva

Sincere Backoffice Champ


Eva staat echt altijd paraat om iemand een handje te helpen. Op zich best handig natuurlijk als backoffice medewerker bij een maatschappelijk bedrijf. Pas trouwens wel op; haar enthousiasme voor duurzaamheid is behoorlijk aanstekelijk, dus voor je 't weet ben je helemaal om. Gelukkig kan ze dat ook zeker bij Correctbook kwijt. 

Gerda

Noble Backoffice Guru


Gerda verwerkt alles behoorlijk rap. In het bijzonder onze orders natuurlijk. Enneh ook nog eens met een glimlach van oor tot oor, want onze missie brengt deze lach op haar gezicht. Ze vindt het tof om voor ons groeiende bedrijf te werken om de strijd tegen analfabetisme aan te gaan. 

Géraldine

Inventive Backoffice Pro


Verantwoordelijk voor de productie en levering? Da’s onze Géraldine. Die zorgt ervoor dat alles allemaal zo lekker soepeltjes verloopt. Iedere dag ziet ze als een nieuwe uitdaging, want Correctbook is continu in ontwikkeling. Ze glimt van trots, want ook zij kan zo haar steentje bijdragen aan de missie. 

Eva

Brand Warrior


De huisstijlpolitie? Da’s onze Eva. Want alles moet natuurlijk wel in haar, eeh, Correctbook stijl zijn. Alles om onze merkbekendheid te verhogen uiteraard. Ze vindt het onwijs waardevol dat ze zo kan bijdragen in de strijd tegen analfabetisme. En dat ook nog eens op een milieuvriendelijke manier. 

Jaycee

Marketing Magician


Een echte crea-bea? Da’s onze Jaycee. Ze houdt zich het liefste bezig met van alles en nog wat. Als het maar creatief is. Helemaal mooi als ze hiermee impact kan maken in haar werk. Haar dag is pas echt geslaagd als ze deze creatieve avonturen samen met ons team kan delen.

Tim

Sustainable Salesguy


Tim vindt het commercieel bezig zijn in deze sociale onderneming gigantisch enthousiasmerend. En da’s maar goed ook als sales vertegenwoordiger. Van daaruit hoopt hij zijn kleine bijdrage te leveren aan een nét wat mooiere wereld. Z’n droom is dat iedereen ter wereld Correctbook kent én steunt. 

Paul

Sales Wizard Germany


Onze andere man in Duitsland? Da’s Paul. Niet verkeerd toch, als Sales Manager voor de Duitse markt. Samenwerking is belangrijk, vindt ‘ie. Plus hij denkt dat maatschappelijk, sociaal én duurzaam ondernemen een steeds grotere rol spelen overal op deze aardbol. Daar zijn wij het gründlich mee eens.

Edwin

Director of Growth


Edwin is een ondernemer in hart en nieren. Niet zo gek dus dat hij graag de commerciële zaken op z’n bordje neemt! Zijn hart gaat nog sneller kloppen als hij hiermee Correctbook flink kan laten groeien en zo een positieve impact op de wereld kan maken. Hij is niet alleen trots op het bouwen van een duurzame toekomst, maar ook op de geweldige producten die Correctbook maakt.

Elise

Director of Smooth Operations


Elise is al jarenlang onze vaste baken. Voor alle financiële en operationele kwesties kunnen we bij haar terecht. Werken vanuit een missie is een jas die haar perfect past. Ze vindt niets mooier dan meebouwen aan een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Een avontuur waar ze elke dag enorm van geniet! 

Sam

Chief Writing Officer


Sam was in 2014 op reis in Zuid-Afrika, daar werd het zaadje voor de sociale onderneming geplant. Want in datzelfde jaar richtte de toen 20-jarige gewoon effe een eigen bedrijf op. Momenteel zit ‘ie vooral in Afrika, maar staat hij voor de belangrijke momenten wel weer bij ons in Rotjeknor op de stoep.

Team Africa

Ontdek wie Correctbook vertegenwoordigt in Kenia,
wie de drijvende kracht is achter Correctbook Rwanda
en waarom de Regional Manager zo enthousiast is over Correctbook.

 

Monica

Sales Superwoman Rwanda


Monica zorgt ervoor dat Correctbook over de toonbank vliegt in Rwanda. Haar droom? Werken met gemeenschappen. Wat ze toevallig voor ons doet. Ze gelooft in de menselijkheid wanneer ze haar naasten uit Afrika ziet profiteren van dit impactvolle project. Dit initiatief zal zich uitbreiden en ontwikkeling in heel Afrika, te beginnen met Rwanda, verzekert ze. 

Samuel

Regional Rockstar


Samuel is een van de vrolijkste personen van Afrika. Waarom? Omdat hij de Regional Manager Africa is natuurlijk. Hij heeft een passie voor het werken met projecten die kinderen ten goede komen. Toeval? Waarschijnlijk niet. Het coördineren van alle activiteiten tussen de landen is helemaal zijn ding. Ga zo door Samuel!

Lilian

Sales Superwoman Kenia


Ooit gehoord van het verknippen van notitieboeken om kosten te besparen? Het was de normaalste zaak van de wereld voor kleine Lilian. Wat haar drive in de rol van Accountmanager in Kenia helemaal verklaart. Ze gelooft dat als één kind kan leren lezen en schrijven, een hele gemeenschap een betere kans heeft uit de armoede te ontsnappen. 

Roel

Connections Captain


Roel is onze trotse partner voor Correctbook Africa. Hij doet niets liever dan kletsen met ministeries, donateurs, institutionele organisaties en uitvoerende partners, maar zeker ook met individuele scholen. Alles om leerkrachten en kinderen een tool te geven waarmee ze keer op keer kunnen oefenen. Zeg het voort Roel!

Julia

Sales Superwoman South Africa


Niet lullen maar poetsen? Dat klinkt Julia bekend in de oren als Rotterdamse. Niet dat ze nou zo weinig zegt, integendeel. Ze is als een kind zo blij dat ze zowel in haar werk als in haar leven haar doelen kan bereiken; anderen helpen en een verschil maken in de wereld. Daarom zorgt ze ervoor dat iedereen Correctbook kent in Zuid-Afrika.

Keza

Operations Master Rwanda


Keza spreekt maar liefst drie talen en da's best handig als je de touwtjes in handen hebt in Rwanda. Ze vindt het geweldig om aan een groter doel mee te werken. Maar als ze daar niet mee bezig is, doet ze niets liever dan nieuwe cursussen uitproberen en gewoon simpelweg het leven omarmen. Tja, wat wil een mens nog meer?

Wairimu

Sales & Socials Star


Een grote passie voor duurzaamheid én onderwijs? Dan hebben we het over Wairimu natuurlijk. En die passie komt maar al te goed van pas bij Correctbook. Ze staat te springen om impact te maken! Hoe dan? Nou ze staat op de uitkijk naar nieuwe klanten en ze runt ook nog eens alle socials van Correctbook Africa.