Team Europa

Leer hier ons team een beetje kennen. Ontdek wie je aan de telefoon hebt, wie onze laatste
TikTok video heeft gepost of wie jou een nieuwe pen heeft gestuurd. 

 

Gerda

Noble Backoffice Guru


Gerda verwerkt alles behoorlijk rap. In het bijzonder onze orders natuurlijk. Enneh ook nog eens met een glimlach van oor tot oor, want onze missie brengt deze lach op haar gezicht. Ze vindt het tof om voor ons groeiende bedrijf te werken om de strijd tegen analfabetisme aan te gaan. 

Géraldine

Inventive Backoffice Pro


Verantwoordelijk voor de productie en levering? Da’s onze Géraldine. Die zorgt ervoor dat alles allemaal zo lekker soepeltjes verloopt. Iedere dag ziet ze als een nieuwe uitdaging, want Correctbook is continu in ontwikkeling. Ze glimt van trots, want ook zij kan zo haar steentje bijdragen aan de missie. 

Sotiri

Social Salesguy


Sotiri, onze nieuwe Social Salesguy. Hij is altijd klaar voor een leuk gesprek en vol energie. Bij Correctbook zet hij zich in om iedereen net zo enthousiast over onze herbruikbare boekjes te maken als wij. Hij geniet enorm van de samenwerkingen die hij opbouwt en draagt met trots bij aan onze missie: onderwijs toegankelijker maken door kinderen te voorzien van schrijfmaterialen.

Jaycee

Marketing Magician


Een echte crea-bea? Da’s onze Jaycee. Ze houdt zich het liefste bezig met van alles en nog wat. Als het maar creatief is. Helemaal mooi als ze hiermee impact kan maken in haar werk. Haar dag is pas echt geslaagd als ze deze creatieve avonturen samen met ons team kan delen.

Dewi

Marketing Wizard


Dewi is onze marketing wizard, altijd druk met onze website en content, en met een vleugje magie achter de camera vangt ze elk detail. Ze is gepassioneerd over de strategie en duikt graag in de data om Correctbook nog verder te laten groeien. Voor Dewi is elk succes een stap dichter naar ons doel: het uitbannen van analfabetisme.

Edwin

Director of Growth


Edwin is een ondernemer in hart en nieren. Niet zo gek dus dat hij graag de commerciële zaken op z’n bordje neemt! Zijn hart gaat nog sneller kloppen als hij hiermee Correctbook flink kan laten groeien en zo een positieve impact op de wereld kan maken. Hij is niet alleen trots op het bouwen van een duurzame toekomst, maar ook op de geweldige producten die Correctbook maakt.

Elise

Director of Smooth Operations


Elise is al jarenlang onze vaste baken. Voor alle financiële en operationele kwesties kunnen we bij haar terecht. Werken vanuit een missie is een jas die haar perfect past. Ze vindt niets mooier dan meebouwen aan een bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Een avontuur waar ze elke dag enorm van geniet! 

Sam

Chief Writing Officer


Sam was in 2014 op reis in Zuid-Afrika, daar werd het zaadje voor de sociale onderneming geplant. Want in datzelfde jaar richtte de toen 20-jarige gewoon effe een eigen bedrijf op. Momenteel zit ‘ie vooral in Afrika, maar staat hij voor de belangrijke momenten wel weer bij ons in Rotjeknor op de stoep.

Team Africa

Ontdek wie Correctbook vertegenwoordigt in Kenia,
wie de drijvende kracht is achter Correctbook Rwanda
en waarom de Regional Manager zo enthousiast is over Correctbook.

 

Monica

Sales Superwoman Rwanda


Monica zorgt ervoor dat Correctbook over de toonbank vliegt in Rwanda. Haar droom? Werken met gemeenschappen. Wat ze toevallig voor ons doet. Ze gelooft in de menselijkheid wanneer ze haar naasten uit Afrika ziet profiteren van dit impactvolle project. Dit initiatief zal zich uitbreiden en ontwikkeling in heel Afrika, te beginnen met Rwanda, verzekert ze. 

Samuel

Regional Rockstar


Samuel is een van de vrolijkste personen van Afrika. Waarom? Omdat hij de Regional Manager Africa is natuurlijk. Hij heeft een passie voor het werken met projecten die kinderen ten goede komen. Toeval? Waarschijnlijk niet. Het coördineren van alle activiteiten tussen de landen is helemaal zijn ding. Ga zo door Samuel!

Lilian

Sales Superwoman Kenia


Ooit gehoord van het verknippen van notitieboeken om kosten te besparen? Het was de normaalste zaak van de wereld voor kleine Lilian. Wat haar drive in de rol van Accountmanager in Kenia helemaal verklaart. Ze gelooft dat als één kind kan leren lezen en schrijven, een hele gemeenschap een betere kans heeft uit de armoede te ontsnappen. 

Roel

Connections Captain


Roel is onze trotse partner voor Correctbook Africa. Hij doet niets liever dan kletsen met ministeries, donateurs, institutionele organisaties en uitvoerende partners, maar zeker ook met individuele scholen. Alles om leerkrachten en kinderen een tool te geven waarmee ze keer op keer kunnen oefenen. Zeg het voort Roel!

Siya

Sales Superman South Africa


Siyabonga zorgt met veel enthousiasme voor de groei van Correctbook. Als onze Accountmanager in Zuid-Afrika vertelt hij over duurzaam schrijven en onze missie op scholen en bedrijven. Siya zag zelf hoe analfabetisme dromen verplettert; trots als een pauw dat hij is, nu hij nu samen met Correctbook impact kan maken!

Jemima

Operations Master Rwanda


Jemima is onze toegewijde Operations Manager in Rwanda. Haar passie? Het helpen van kinderen! Dat komt goed uit, want dit vormt de basis voor haar rol in het overzien van de dagelijkse activiteiten. Aangetrokken tot Correctbook's missie, gelooft Jemima in de transformerende kracht van lezen en schrijven in het leven van een kind. 

Sheilla

Sales & Socials Star


Bij Correctbook zorgt Sheilla ervoor dat elke klant een buitengewone ervaring heeft. Als Account Manager en Social Media Manager in Nairobi, Kenia, draagt ze de missie van hoop en verandering in haar hart. Elke Correctbook die in iemands handen wordt gelegd is namelijk een stap naar een betere toekomst.