Monthly Archives: April 2021

  1. Officiele lancering Teaching with Impact in Malawi

    Officiele lancering Teaching with Impact in Malawi

    Officiele lancering Teaching with Impact in Malawi


    Teaching With Impact

    Op 31 maart 2021 vond de officiële lancering van Teaching with Impact in Malawi plaats op de Mwatibu Primary School in Lilongwe. Teaching with Impact is een programma dat professionele trainingen organiseert voor leraren, gecombineerd met het voorzien van innovatief lesmateriaal van een duurzame boekenketen.

    Positieve en levendige lancering

    De lancering vond plaats op een basisschool waar de leerkrachten zijn opgeleid en de Correctbooks worden gebruikt. Je kon de positiviteit en opwinding van het publiek voelen in een levendige omgeving. Tijdens de lancering werd er gedanst, gezongen en lazen kinderen gedichten voor. Daarnaast gaven verschillende sprekers inspirerende presentaties. Een presentatie die opviel, was de toespraak van een schoolhoofd.

    Deze directeur werkt op een school in een landelijke omgeving, waar de meeste gezinnen arm zijn. Vanwege het lage inkomen van de ouders kunnen de meeste gezinnen het zich nauwelijks veroorloven om schoolboeken voor hun kinderen te kopen. Als ze wel eenmaal lesboeken hadden gekocht, konden ze het zich vervolgens weer niet veroorloven om in een tas te investeren om de boeken in te dragen. De boeken droegen ze dan in hun handen naar school. Om deze reden gaan kinderen vaak naar school zonder materiaal te hebben om in te schrijven. 

    "Kinderen gaan vaak naar school zonder materiaal te hebben waar ze in kunnen schrijven."

    Dankbaar voor de herbruikbare Correctbooks

    De schooldirecteur legde uit hoe dankbaar hij was voor de Correctbooks, omdat het nu de druk van ouders verlicht om geld uit te geven aan schoolspullen. Studenten kunnen nu bijna drie jaar lang schrijven. Vaak schrijven kinderen onzorgvuldig

    Read more »
  2. Met vrolijke kleuren gaan we de zomer in!

    Met vrolijke kleuren gaan we de zomer in!

    Correctbook breidt haar collectie uit!

    Afgelopen maand hebben we weer nieuwe producten mogen toevoegen aan ons assortiment. De nieuwe Lente / zomer collectie bestaat uit drie vrolijke kleuren: Peachy Orange, Petunia Purple & Misty Mint. De nieuwe collectie fleurt je werkplek meteen op!

    Na het succes van het lanceren van de nieuwe formaten in de kleuren Forest Green, Midnight Blue en Ink Black,  konden wij niet wachten om weer onze collectie uit te breiden. Voor nu zijn de nieuwe kleuren beschikbaar in A5 formaat aangezien dit het standaard formaat is. Als deze kleuren ook een succes worden, zullen we zeker uitzoeken of het mogelijk is om de kleuren in nieuwe formaten uit te brengen.

    Sprankelende Pasteltinten
    Ook zo veel zin in de zomer? Wij kunnen niet wachten tot de zomer van start gaat. Middagen op het strand, met je gezicht in de zon op het terras of BBQ’en in de achtertuin. De sprankelende pasteltinten van de nieuwe collectie brengen ons alvast helemaal in de sfeer en passen perfect bij het nieuwe seizoen.

    Bestel hier de nieuwe Correctbooks!

    Read more »