Correctbook als erkend schoolmateriaal in Rwanda?

De vijfde en laatste aflevering van het tweede seizoen van onze serie Correctbook Diary is nu te bekijken!

In deze laatste aflevering gaan wij langs bij de REB - Rwandan Educational Board. De REB is een overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor, zoals de naam al zegt, de educatie in Rwanda. Samen met onze productieleider Ezechiel bespreken we samen met de REB de erkenning van Correctbook als officieel schoolmateriaal in Rwanda. De gesprekken zijn positief gestart!



Daarnaast reizen we af naar de meest afgelegen school van Rwanda op de grens van Burundi: G.S. Biharagu. Het was een enorme school met duizenden leerlingen. De 700 aanwezige leerlingen kregen allemaal een Correctbook en toen vond het wonderbaarlijke moment plaats dat alle kinderen het schoolplein opliepen om het Correctbook te laten zien. We sloten de dag vreugdelijk af.

De laatste avond alweer. In Afrika is het gebruikelijk dat als je iemand echt graag hebt, diegene uitnodigt om thuis te komen eten met het hele gezin. Ezechiel nodigde ons uit voor een heerlijk avondmaal. We speelde tot laat op de avond muziek en Rwanda 2020 kwam tot een mooi eind.

Heb je nog geen Correctbook? Bekijk ze hier in onze webwinkel. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij één kind in Afrika drie maanden lang van dit uitwisbare schrijfmateriaal. Doe je mee?