Correctbook met schoonmaakspray

Schoon schip, eh Correctbook maken

Poetsen, poetsen, poetsen; zo moeilijk kan het schoonmaken van je Correctbook niet zijn toch? Zeker niet! Er zijn namelijk een paar handige trucs om jouw Correctbook snel & makkelijk weer zo wit als sneeuw te maken. In deze blog hopen we je wat handige schoonmaaktips te geven, zodat je nooit meer een lamme arm krijgt. 

Klein maar fijn

Het gummetje: aan de onderkant van de Correctbook pen zit een gummetje, hiermee kun je kleine foutjes weggummen. Wil je complete mislukte kunstwerken verwijderen? Dan kun je beter één van de onderstaande opties gebruiken!

Daar wis(t) ik niks van!

Het wisdoekje: onze stoffen topper die standaard bij onze notitieboeken zit. Dit microvezeldoekje is handig voor grote oppervlakten. Je kunt ‘m eindeloos gebruiken, want je gooit ‘m zo hup in de wasmachine. Wil hij daar ook weer in topconditie uitkomen, gebruik dan liever geen wasverzachter. Ook vindt tie warmte niet erg aantrekkelijk, dus vermijd wasprogramma’s boven de 60°Celsius. Lifehack; maak het doekje een beetje vochtig, dan is je pagina weer als de wiedeweerga wit!

Spray it till you make it

De schoonmaakspray: (voorheen de schoonmaakset) een speciale vloeistof op waterbasis zodat inkt en/of inktresten makkelijk verdwijnen. Dat is niet het enige, want het beschermt ook nog eens je Correctbook© Core Pagina’s. De inkt kan niet zo makkelijk meer in de pagina’s trekken.

Spongebob is er niks bij

De Correctbook schoonmaaksponsjes zijn ideaal bij het uitwissen van korte notities in jouw uitwisbare notitieboek. De Correctbook sponsjes worden geleverd in een handig opbergdoosje.

Alle schoonmaaktips op een rijtje

Visueel ingesteld? Hier alles nog even lekker op een rijtje.

Met deze tips om je Correctbook schoon te maken, heb je hopelijk nóg langer plezier van je Correctbook producten en ben je nóg duurzamer bezig.

Meer weten over de duurzaamheid van onze producten? Check het hier.

 

Op zoek naar een ander formaat of kleur Correctbook? Bekijk hier de opties.