Weer duurzaam van start

Ondanks dat we allemaal nog heerlijk van de Hollandse of buitenlandse zon kunnen gaan genieten, kun je maar beter voorbereid zijn. Als je alles al binnen hebt voor als je na je vakantie weer gaat starten, kun je pas echt lekker die benen omhooggooien en je ijskoude drankje erbij pakken. Wij kunnen natuurlijk de meest fantastische producten aanbevelen, maar we laten toch liever onze ambassadeurs het woord doen. In deze blog vind je de favorieten van een aantal Correctbook fans. Waarom vinden zij nou juist dat product helemaal geweldig? Je lees het hieronder. 

Linda - Endless Agenda

Mijn favoriete product is absoluut de Correctbook Agenda. Sinds de cyste in mijn hersenen en de daaropvolgende hersenoperatie heb ik het geheugen van een zeef en is structuur erg belangrijk. De agenda biedt alles wat ik nodig heb om mijn afspraken bij te houden en geeft ruimte voor notities waardoor ik rust krijg in mijn hoofd. Het grote voordeel is dat ik (tab)bladen kan invoegen waardoor ik de agenda helemaal naar mijn wens kan maken zoals met de set extra pagina's of extra bladzijden uit mijn andere Correctbooks. Ik kan in elk geval niet meer zonder!

Paul - Correctbook A4 Ink Black

Ik ben iemand die heel erg houdt van krabbelen. Ik kan er niks aan doen. Als ik naar mijn notitieboek kijk na een meeting zie ik dat 70% bestaat uit krabbeltjes en 30% uit werkgerelateerde info. Dat betekent dat ik dus veel papier gebruik, maar dat het wel moeilijker is om de informatie die ik nodig heb te vinden in mijn notities. Met mijn Correctbook heb ik een einde gemaakt aan papierverspilling en kan ik ook heel makkelijk alle krabbeltjes wegvegen en alleen de belangrijke informatie laten staan. Mijn favoriete Correctbook is het A4 notitieboek. Het geeft mij de ruimte om creatief bezig te zijn met mijn leuke projecten voor het ploggen. Maar wat ik echt het leukste eraan vind is dat ik super makkelijk pagina’s kan verplaatsen. In mijn A4 heb ik ruitjes pagina’s toegevoegd aan het einde. 

Eloy - Flashcards

Ik ben echt heel enthousiast geworden over de reusable flashcards! De slimme set van kaartjes heeft mijn studie- en leerproces verbetert. De flashcards zijn echt van topkwaliteit gemaakt en het schrijven en wissen op de kaartjes gaat moeiteloos. Het formaat van de flashcards is ook echt perfect, ze zijn makkelijk overal mee naar toe te nemen. Zelf heb ik de flashcards gebruikt voor het leren van woordjes van verschillende talen. Het leren ging makkelijker en ik kon de woordjes beter onthouden via deze nieuwe manier van leren. Kortom het product heeft mij heel erg geholpen en ik kan de reusable flashcards aan iedereen aanraden!

Dieuwke -  Correctbook Premium A5 

Tijdens mijn werk als klantcontactspecialist maak ik geregeld notities. Losse briefjes ben ik altijd kwijt, en penvlekken op mijn hand zijn ook niet altijd fijn. Het hardcover notitieboekje van Correctbook zorgt ervoor dat ik mijn notities bij elkaar houd, en dat mijn handen schoon blijven tijdens het schrijven. De inkt droogt snel, het materiaal van Correctbook schrijft enorm fijn. Dankzij de hardcover krijgt het notitieboekje een luxe look, waardoor het ook nog eens extra professionaliteit uitstraalt!

Kun jij niet wachten om je school/werkspullen in te slaan? Surf dan snel naar onze webshop en ontdek al onze uitwisbare producten.