Ontwikkelingshulp met Correctbook

Deze week lanceren wij onze 'Ontwikkelingshulp met Correctbook' middels een advertentie in het One World magazine. Dit initiatief maakt onze materialen toegankelijk voor iedereen die zich inzet in ontwikkelingslanden.

Huidige situatie

Op dit moment staan wij onze eigen donatie, in Correctbooks, af aan stichting Kwasa en Rhiza. Wij focussen hierbij op de sloppenwijken in Zuid-Afrika met twee vaste partijen. Dit werkt goed, doordat wij de focus houden op één omgeving en hechte banden opbouwen met de locals. Wij krijgen steeds meer kennis over de omgeving en passen ons daar op aan. Wij geloven dan ook dat elke omgeving een andere aanpak nodig heeft. Daarom lanceren wij ons nieuwste initiatief 'Ontwikkelingshulp met Correctbook'. Om samen met stichtingen de strijd aan te gaan tegen wereldwijde analfabetisme. 250 miljoen kinderen hebben nog steeds geen schoolmateriaal om te leren schrijven.

Nieuw initiatief: 'Ontwikkelingshulp met Correctbook'

In ons nieuwe initiatief 'Ontwikkelingshulp met Correctbook' willen wij duurzame en eindeloze schrijfoplossingen bieden, voor iedereen die zich inzet voor educatie in ontwikkelingslanden, tegen kostprijs! Wij geloven in onze producten. Een kind in nood heeft nog maar 1 schriftje nodig, die ze oneindig kunnen hergebruiken. Dit initiatief maakt onze producten nog toegankelijke voor ieder kind die het hard nodig heeft!

Maar er is meer

Niet alleen de covers van een Correctbook zijn te personaliseren, maar ook de pagina's zelf. Zo kunnen er verschillende boekjes worden gemaakt zoals een Correctbook met rekenoefeningen, schrijfoefeningen etc.

Wilt u meedoen aan onze strijd tegen analfabetisme? Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op: ✉️ info@correctbook.nl ? 31 (0) 103105099

Read more »