Correctbook slaat handen ineen met Office Centre

Eerst de Ako, toen de Bruna. Bij Correctbook zitten ze niet stil. Vanaf nu liggen de uitwisbare notitieboekjes van Correctbook namelijk ook in de schappen van Office Centre: dé plek voor kantoorartikelen voor ondernemers.

Overname Staples

Office Centre nam in 2018 maar liefst 39 Staples vestigingen In Nederland over. Dit jaar heeft de onderneming nog eens 55 Staples vestigingen in Duitsland overgenomen, waardoor het bedrijf in een klap ruim twee keer zo groot is geworden. Met het oog op de grote groei van Office Centre zag Correctbook kansen liggen. Door de handen ineen te slaan met Office Centre breidt Correctbook zich uit naar een belangrijke markt: de ondernemers.

MKB'ers

Office Centre is er voor de ondernemers, de middel- en kleinbedrijven (MKB). Dit is een markt die al sinds het allereerste begin belangrijk is voor Correctbook. Juist de kleinere ondernemer ziet de waarde en het belang van Correctbook in en verspreidt ons verhaal en missie dan ook als een lopend vuurtje.

Awareness

En dit lopende vuurtje is precies wat Correctbook nodig heeft. "Op deze manier creëren we awareness voor het belang van onze missie. We hebben al ontzettend veel kinderen blij kunnen maken met oneindig herbruikbaar schrijfmateriaal, maar we zijn nog lang niet waar we willen zijn", aldus Sam van Tol.