Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
Direct leverbaar
€ 2,75
  • Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending boven de €35 (binnen Nederland en België)
  • Promotiegift van het jaar 2017, 2018, 2019 - Social innovatie van het jaar 2018

Omschrijving

Correctbook stift

De Correctbook stiften geven een optimale schrijfervaring in jouw uitwisbare notitieboek. De stiften schrijven soepel, vlekken niet en de inkt droogt binnen enkele seconden. De 1.0mm pen is perfect voor tekenen en wordt geadviseerd wanneer je veel tekent, snel iets wil schetsen of tekst wil benadrukken (bijvoorbeeld headlines). De 0.6mm pen is weer ideaal voor schrijven en wordt geadviseerd wanneer je veel schrijft en snel aantekeningen wilt maken. Houd er bij de gekleurde pennen rekening mee dat ze een lichte waas kunnen achterlaten op de pagina’s. We werken eraan om dit in de toekomst te verbeteren, maar kunnen dit nu nog niet verhelpen. Gebruik je je pen even niet? Bewaar 'm dan het liefst verticaal met de punt naar beneden. Lukt dat niet? Laat 'm dan lekker plat liggen. 

Beschikbare Kleuren & Formaten

Uniek aan de Correctbook stift

Notities van de Correctbook stiften drogen binnen enkele seconden. De penstrepen zijn niet wisbaar met de hand en kunnen enkel worden uitgewist in jouw Correctbook met de achterkant van de stift, het wisdoekje, de schoonmaaksponsjes, de schoonmaakset of een droge/vochtige doek. Maak je dus geen zorgen over vlekken bij het schrijven van notities in jouw Correctbook. Correctbook stift leeg? Uiteraard kun je een nieuwe Correctbook stift kopen om de oude te vervangen maar de meest milieubewuste keuze is om hem te hervullen met de hervulinkt.

Mijn pen werkt niet (goed), wat kan ik doen?

De inkt in de pen van Correctbook is speciaal ontworpen om snel te drogen. Daarom is de Correctbook pen snel uitgedroogd wanneer de dop een tijdje niet (goed) op de pen zit. Als de pen is uitgedroogd kun je een druppeltje water in de dop doen en de pen met de dop erop 12 uur ondersteboven laten staan. Mocht dit geen succes opleveren, stuur dan even een mailtje naar info@correctbook.com zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Alternative products

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Beoordelingen