Inktpotje voor Correctbook pen

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
Direct leverbaar
€ 9,95
  • Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending boven de €35 (binnen Nederland en België)
  • Promotiegift van het jaar 2017, 2018, 2019 - Social innovatie van het jaar 2018

Beschrijving

Hervulinkt voor Correctbook pen

De hervulinkt zorgt ervoor dat je de Correctbook pen kan hergebruiken wanneer deze leeg is. Één potje hervulinkt kun je 10 tot 12 keer gebruiken. Een pen kun je tot 4 keer volledig bijvullen. Da's nog eens duurzaam hè. Hoef jij niet direct een nieuwe pen te kopen als tie leeg is. Correctbook doneert dezelfde hervulinkt ook in Afrika omdat dit duurzamer is dan het vervangen van de pennen. 

Hulp nodig bij het vullen van je pen met de hervulinkt? Bekijk hiernaast de video voor een kort stappenplan. 

Beschikbare Inkt Kleuren

  • Zwart (20 ml)
  • Blauw (20 ml)

De hervulinkt is momenteel nog niet beschikbaar voor de rode & groene Correctbook pennen. Het kan zijn dat we deze in de toekomst wel op de markt zullen brengen. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. 

Hoe werkt het?

Simpel. Zet je lege Correctbook pen voor een periode van 24 uur met de punt in het potje. Hierna is de pen hervuld en gereed om mee te schrijven.

Plaats de dop achterop je pen tijdens het vullen, om uitdroging van het sponsje in de dop te voorkomen. Dit inktpotje kan gebruikt worden voor het hervullen van de stiften. 
 
Let op: zodra je pen iets lichter begint te schrijven, raden we aan om je fineliner te hervullen. Wacht niet tot dat je punt droog is!

CO2-Neutrale productie

Uniek aan Correctbook

Reviews