War Child Correctbook

Rating:
100% of 100
Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
Direct leverbaar
€ 19,95
  • Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending boven de €35 (binnen Nederland en België)
  • Promotiegift van het jaar 2017, 2018, 2019 - Social innovatie van het jaar 2018

Omschrijving

War Child Correctbook A5

Dit duurzame uitwisbare notitieboek zorgt voor eindeloos schrijfplezier. Het is het resultaat van een samenwerking tussen Correctbook en War Child Holland. Het is een special edition, wat betekent dat er naast de 20 bladen ook 4 inserts in het Correctbook zitten. Deze inserts vertellen meer over de projecten die War Child uitvoert. Deze special edition is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. 

Met de aankoop van dit War Child Correctbook doneer je automatisch €7,00 aan War Child. Daarnaast draag je met de aankoop van dit notitieboek bij aan een oplossing voor analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen in ontwikkelingsgebieden van ditzelfde uitwisbare schrijfmateriaal. Doe je mee? Samen maken wij schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld.

ACTIE: krijg t/m 30 juni een GRATIS paginaset bij elk A5 Correctbook

Voeg een A5 notitieboek toe aan je winkelwagen. Vul de kortingscode 'PAGES24' in en vervolgens krijg je de mogelijkheid om een gratis set extra pagina's uit te kiezen en toe te voegen.

Kenmerken van de War Child Correctbook

Het verhaal van War Child x Correctbook

War Child en Correctbook hebben de handen ineen geslagen en dit War Child Correctbook is daar het resultaat van. Meer weten over de samenwerking? Klik hieronder om meer te lezen. 

Ook deze Correctbook is te personaliseren. Dus wil je een zakelijke War Child Correctbook? Neem contact met ons op.  

C02-Neutrale productie

Het bovenstaande herbruikbare notitieboek met uitwisbare pagina’s wordt geproduceerd in Nederland. Samen met Trees for All zorgen wij dat de productie van de Correctbook pagina’s en omslag volledig CO2-neutraal is. Uiteraard zijn wij zijn trots op onze lokale en duurzame productie!

Uniek aan Correctbook

Reviews 1