Correctbook Original A5 Bullet Journal Inspirational White

Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
Direct leverbaar
€ 17,95
  • Vóór 15:30 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending boven de €35 (binnen Nederland en België)
  • Promotiegift van het jaar 2017, 2018, 2019 - Social innovatie van het jaar 2018

Omschrijving

CORRECTBOOK A5 BULLET JOURNAL

De Correctbook A5 Bullet Journal is net iets anders dan onze andere Correctbooks. In dit notitieboek zitten enkel puntenpagina’s maar die kan je gemakkelijk aanvullen met onze extra setjes pagina’s. Daarnaast zorgt dit duurzame uitwisbare notitieboek ervoor dat jij veel papier bespaart, waardoor je een positieve impact hebt op het milieu. Ook zorgt Correctbook dat je met je aankoop bijdraagt aan een oplossing voor analfabetisme. Met de aankoop van elk Correctbook voorzien wij kinderen ontwikkelingsgebieden van dit uitwisbare schrijfmateriaal. Doe je mee? Samen maken wij schrijven toegankelijk voor iedereen op de wereld.

Dit product gaat uit ons assortiment, dus grijp je kans nu het nog kan. OP = OP!’

 

ACTIE: krijg t/m 30 juni een GRATIS paginaset bij elk A5 Correctbook

Voeg een A5 notitieboek toe aan je winkelwagen. Vul de kortingscode 'PAGES24' in en vervolgens krijg je de mogelijkheid om een gratis set extra pagina's uit te kiezen en toe te voegen.

Kenmerken van dit Witte Uitwisbare Bullet Journal

CO2-Neutrale productie

Het bovenstaande herbruikbare notitieboek met uitwisbare pagina’s wordt geproduceerd in Nederland. Samen met Trees for All zorgen wij dat de productie van de Correctbook pagina’s en omslag volledig CO2-neutraal is. Uiteraard zijn wij zijn trots op onze lokale en duurzame productie!

Uniek aan Correctbook

Beoordelingen