Monthly Archives: November 2019

  1. Nieuw leerconcept Edukans en Correctbook krijgt ruim 1,5 miljoen euro voor duurzaam en innovatief onderwijs namens deelnemers Postcode Loterij

    Nieuw leerconcept Edukans en Correctbook krijgt ruim 1,5 miljoen euro voor duurzaam en innovatief onderwijs namens deelnemers Postcode Loterij

    Goed nieuws

    Wij hebben heel erg goed nieuws! Dankzij de deelnemers van de nationale postcode loterij ontving de samenwerking Edukans met Correctbook en Bluetree Group een geweldige bijdrage van €1.550.000 voor een duurzaam en innovatief project op het gebied van basisonderwijs. Ambassadeurs Nick & Simon verrasten directeur van Edukans, Ron Rijnbende, met een cheque tijdens een postcode loterij wijkfeest.

    Read more »
  2. Correctbook slaat handen ineen met Office Centre

    Correctbook slaat handen ineen met Office Centre

    Eerst de Ako, toen de Bruna

    Bij Correctbook zitten we niet stil. Vanaf nu liggen de uitwisbare notitieboekjes van Correctbook namelijk ook in de schappen van Office Centre: dé plek voor kantoorartikelen voor ondernemers.

    Read more »
  3. Correctbook nu nog duurzamer door lancering wisdoekje

    Correctbook nu nog duurzamer door lancering wisdoekje

    Duurzaamheid voorop

    Correctbook blijft zich verbeteren en verduurzamen. Zo hebben we vanaf nu een herbruikbaar wisdoekje in ons assortiment. Het fijne hieraan is dat dit doekje ook nog eens standaard wordt meegeleverd met iedere bestelde Correctbook!

    Read more »